WE Clinic dag 15 december 2018

Voor meer info of om je op te geven, kun je een berichtje sturen via de contactpagina of een mailtje sturen naar info@stalvreedenburgh.nl.

Clinic Nuno Baptista 26 en 27 januari 2019

Voor meer info of om je op te geven, kun je een berichtje sturen via de contactpagina of een mailtje sturen naar info@stalvreedenburgh.nl.

Clinic maria caetano couceiro

Wij zijn trots te vertellen dat we op 9 en 10 juni Maria Caetano Coucero in Nederland kunnen verwelkomen voor het geven van een dressuurclinic. Maria is internationaal Grand Prix amazone en lid van het Portugese dressuurteam. Maria heeft veel ervaring in het opleiden van paarden enhet begeleiden van combinaties.

Prijs per les € 140,00

Stalling per dag € 25,00

WE clinic dag

Iedere maand organiseren we een Working Equitation trainingsdag. Tijdens deze dagen wordt er een WE parcours uitgezet en kun je de verschillende obstakels oefenen onder begeleiding van Hester Bischot en/of Marco Boavista. Je rijdt in een groepje van 2 deelnemers en een les duurt gemiddeld 45 minuten. Wil je kennis maken met deze nieuwe sport of wil je meer ervaring op doen? Dan ben je van harte welkom tijdens deze trainingsdagen.

€ 30,- per les per persoon

Clinic Nuno Baptista

Werken aan de hand

Werken aan de hand is een fantastische manier om je paard te gymnastiseren. Je kunt je paard kennis laten maken met alle zijgangen maar het is ook een ideale manier om piaffe/passage aan te leren. De clinic bestaat uit 3 avonden waarbij we om 19 uur beginnen en rond 21.30 klaar zijn. De eerste avond behandelen we de theorie en gaan we aan de slag met de basisprincipes. Tijdens de tweede avond nemen we de zijgangen onder de loep en de derde avond gaan we met verzameling aan de gang. Je kunt de cursus volgen met je eigen paard maar je mag ook gebruik maken van een paard van Stal Vreedenburgh. De cursus wordt gegeven door Hester Bischot

€ 150,- per cursus

Clinic organiseren?

Wil jij graag een clinic aan huis, bij jouw op stal of voor de rijvereniging organiseren? Dat kan. Voor minimaal 5 lessen (en maximaal 10 lessen) komen we op locatie.

Dressuurclinic onder leiding van Hester Bischot
De lessen duren 45 min en kosten € 60,- per les excl. reiskosten. Er mogen maximaal 2 combinaties in een les rijden.

Working Equitation clinic onder leiding van Hester Bischot of Marco Boavista
De lessen duren 60 min en kosten € 75,- per les excl. reiskosten. Er mogen maximaal 2 combinaties in een les rijden. Wij nemen materialen zoals een brug en een hek mee. Wel is het fijn als er een aantal staanders en balken ter plekke zijn.

Reiskosten: € 0,21 per Km