Guito do Penedo

Guito do Penedo

Vader: Trovador Raposa BR
Moeder: Uva (Idolo)

Geboortedatum: 14 april 2011

Naam: Guito do Penedo

Stokmaat: 1.62 m
Stamboek: PSL

Aantal punten bij goedkeuring: 76,5

Guito is in 2020 goedgekeurd met maar liefst 76,5 punt en veroverde tijdens diezelfde keuring een gouden medaille en de titel Kampioen der Kampioenen.

Guito is een werkwillige hengst met een fantastisch karakter die altijd vrolijk is en graag voor je werkt. Hij loopt PSG in de dressuursport en laat aanleg zien voor het hogere werk. Ook voor de WE is hij zeer geschikt en doet dit ook niet onverdienstelijk in Level 3.

Hij is goedgekeurd met enkel zevens en achten, kortom een hele complete rastypische hengst met bewezen sportprestaties. Guito is volledig gezond en goedgekeurd incl. röntgenfoto’s van benen, hals en rug.

Dressuur PSG – WE level 3

 

 

Verkoop

Justiceiro
De Horse Power Plate (HPP) helpt de bloedcirculatie bij het paard te verbeteren en kan ingezet worden voor de volgende dingen:

  • Sneller herstel van de spieren na een intensieve training
  • Het opwarmen van het lichaam voor een training
  • Het voorkomen en genezen van (pees) blessures
  • Bij (lichte) koliek

De HPP wordt ingezet bij de revalidatie paarden om het herstel van blessures te versnellen maar ook om het paard ontspannen en lekker in zijn lijf te krijgen. Naast de revalidatie paarden genieten ook de sportpaarden van de HPP, het laat de spieren sneller herstellen na een zware training en het is een mooie warming up voor een training.

Is jouw paard herstellende van een blessure en wil jij graag gebruik maken van de HPP dan is dit mogelijk. Neem voor de mogelijkheden contact op.

Kosten:
Enkele sessie: €12,50
10 rittenkaart: €100,-