H-trovas do Penedo

H-trovas do Penedo

Vader: Trovador Raposa BR
Moeder: Xaquira (Paquirri)

Geboortedatum: 22 maart 2012

Naam: H-trovas do Penedo

Stokmaat: 1.61 m
Stamboek: PSL en AES

Aantal punten bij goedkeuring: 74,3

H-trovas is in 2018 goedgekeurd met 74,3 punten en veroverde tijdens diezelfde keuring ook de titel Male champion. Als 4 jarige won hij in Golega de 4 jarige klasse met een gouden medaille.

H-trovas is een werkwillige en zeer sporttypische hengst met 3 goede gangen waarin de draf echt uitblinkt. Hij heeft een fantastisch achterbeen gebruik en beweegt met veel schwung. Hij loopt Z2 in de dressuursport en heeft veel aanleg voor verzameling.

H-trovas geeft maat en het goede achterbeen gebruik door aan zijn nakomelingen. H-trovas is volledig gezond en goedgekeurd incl. röntgenfoto’s van benen, hals en rug.

Fokker: Resina Antunes

Dekwijze: KI vers

Dekgeld: € 1000,00 incl. BTW (€ 250,00 vaste kosten, € 750,00 bij dracht)

Dressuur Z2

Andere hengsten

De Horse Power Plate (HPP) helpt de bloedcirculatie bij het paard te verbeteren en kan ingezet worden voor de volgende dingen:

  • Sneller herstel van de spieren na een intensieve training
  • Het opwarmen van het lichaam voor een training
  • Het voorkomen en genezen van (pees) blessures
  • Bij (lichte) koliek

De HPP wordt ingezet bij de revalidatie paarden om het herstel van blessures te versnellen maar ook om het paard ontspannen en lekker in zijn lijf te krijgen. Naast de revalidatie paarden genieten ook de sportpaarden van de HPP, het laat de spieren sneller herstellen na een zware training en het is een mooie warming up voor een training.

Is jouw paard herstellende van een blessure en wil jij graag gebruik maken van de HPP dan is dit mogelijk. Neem voor de mogelijkheden contact op.

Kosten:
Enkele sessie: €12,50
10 rittenkaart: €100,-