Instructie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

De instructie bij Stal Vreedenburgh wordt verzorgd door Grand Prix amazone Hester Bischot en lichte tour ruiter Marco Boavista. Marco en Hester geven naast dressuurles ook veel les in Working Equitation waarin zij beiden op het hoogste niveau (WE4) rijden.

Zij geven les vanuit het principe van de klassieke rijkunst. Dit houdt in dat iedere combinatie als individu wordt bekeken. Er wordt niet getraind vanuit een systeem, maar gekeken wat de specifieke combinatie paard (en ruiter) nodig heeft en hoe zij het beste getraind kunnen worden. Uiteindelijk willen we allemaal naar het zelfde doel: we willen rijden op een los en soepel paard, dat gemakkelijk de oefeningen uitvoert, goed op onze hulpen reageert en graag voor ons werkt (een happy athlete). De weg naar dat doel toe is voor iedereen anders en dat maakt paardrijden zo leuk en uitdagend.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Prijzen:

Dressuurles € 60,-

WE-les € 65,-

Na jaren van “proberen en vooral blijven volhouden” viel vorig jaar voor m’n vorige paard en mij het doek. Op stal stond een prachtige “dame” voor de verkoop. En ook al leek ze een dame….ze was (en is) het in de verste verte niet!!! Wat een ontzettende smeerkees, maar dat weerhield me er niet van om “nader kennis te maken”. Ergens vorig jaar riep Hester: “Joh…Thea…Waarom probeer je Lady M. niet een keer… dan weet je hoe fijn het kán voelen”. Voordat Hester was uitgepraat werd er al “door iemand” geroepen dat dat een heel goed plan was en was de poetsplaats al ingericht voor een borstel en zadel sessie. Dat rijden…. dat voelde goed… héél goed… en inmiddels ben ik alweer een jaar de trotse eigenaresse van deze “schone dame”. Ze hielp me van m’n enorme wedstrijdspanning af… geeft me keer op keer een fantastisch gevoel en samen kunnen we de wereld aan! We vlogen via de B, door de L1 en de L2 en zijn inmiddels begonnen aan de uitdagingen van de M1.

Met de geweldige begeleiding van Hester, de fantastische clinics van Bruno en het goede gevoel wat ik van dit paard krijg, hoop ik nog vele jaren een combinatie met haar te mogen vormen!!

Thea en Lady M