Justiceiro

Justiceiro

Vader: Dardo
Moeder: Farpa

Geboortejaar: 2014

Naam: Justiceiro
Ras: Lusitano
Geslacht: Ruin

Moeders vader: Zazu

Kleur: Cremello

Prijs: €17.500,00 excl. BTW
Video: Op aanvraag beschikbaar

Justiceiro is een 7 jarige Lusitano ruin met de bijzondere kleur Cremello. Niet alleen zijn kleur is bijzonder maar ook zijn karakter. Justiceiro is heel braaf onder het zadel maar kan wel heet zijn. Het is een paard dat je kunt rijden door alleen maar aan dingen te denken. Justiceiro is echt een paard voor een fijn gevoelige ruiter die goede controle heeft over het geven van hulpen. Kun je dat dan heb je echt een fantastisch paard aan Justi. Hij is niet heel groot maar heeft veel body wat hem dus ook geschikt maakt voor een wat grotere ruiter.

Justiceiro is braaf op de vrachtwagen, bij de hoefsmid, op ander terrein en in de omgang. Hij heeft geen stal- of andere gebreken. Justi kent alle zijgangen en springt een beginnende wissel. Hij is zowel geschikt voor Dressuur als voor Working Equitation.

Hij is in Januari 2019 volledig goedgekeurd inclusief de hals- en rug foto’s. Overkeuren uiteraard geen probleem, kosten koper.

M / Z

Verkoop

Guito do Penedo
De Horse Power Plate (HPP) helpt de bloedcirculatie bij het paard te verbeteren en kan ingezet worden voor de volgende dingen:

  • Sneller herstel van de spieren na een intensieve training
  • Het opwarmen van het lichaam voor een training
  • Het voorkomen en genezen van (pees) blessures
  • Bij (lichte) koliek

De HPP wordt ingezet bij de revalidatie paarden om het herstel van blessures te versnellen maar ook om het paard ontspannen en lekker in zijn lijf te krijgen. Naast de revalidatie paarden genieten ook de sportpaarden van de HPP, het laat de spieren sneller herstellen na een zware training en het is een mooie warming up voor een training.

Is jouw paard herstellende van een blessure en wil jij graag gebruik maken van de HPP dan is dit mogelijk. Neem voor de mogelijkheden contact op.

Kosten:
Enkele sessie: €12,50
10 rittenkaart: €100,-