Ruim 5 jaar geleden kochten wij Stal Vreedenburgh. Het was al van alle faciliteiten voorzien, incl een overdekte longeercirkel en stapmolen. Helaas kwamen we er achter dat de houten platen van de longeercirkel verrot waren. Het was niet meer veilig genoeg voor de paarden en daarom zijn wij begonnen met het vervangen van de longeercirkel. Hij is inmiddels afgebroken en er zal snel begonnen worden om hem weer op te bouwen. Zodra de cirkel klaar is laten we het resultaat zien.

Nieuws

Nieuws

De Horse Power Plate (HPP) helpt de bloedcirculatie bij het paard te verbeteren en kan ingezet worden voor de volgende dingen:

  • Sneller herstel van de spieren na een intensieve training
  • Het opwarmen van het lichaam voor een training
  • Het voorkomen en genezen van (pees) blessures
  • Bij (lichte) koliek

De HPP wordt ingezet bij de revalidatie paarden om het herstel van blessures te versnellen maar ook om het paard ontspannen en lekker in zijn lijf te krijgen. Naast de revalidatie paarden genieten ook de sportpaarden van de HPP, het laat de spieren sneller herstellen na een zware training en het is een mooie warming up voor een training.

Is jouw paard herstellende van een blessure en wil jij graag gebruik maken van de HPP dan is dit mogelijk. Neem voor de mogelijkheden contact op.

Kosten:
Enkele sessie: €12,50
10 rittenkaart: €100,-