Op 11 augustus vertrokken we met 4 paarden en supergroom Ronny naar Aken om daar een dag later mee te rijden in de openingsceremonie van het EK. Stuk voor stuk hadden we allemaal een geweldig kostuum. Savannah Pieters kwam uit voor Engeland, Yvette van Steenwijk voor Zwitserland, Lisanne Dekker voor Rusland en ikzelf kwam uit voor Nederland. Wat was het een geweldige ervaring en wat deden onze paarden het fantastisch. Het is niet niets om 40000 klappende mensen tegemoet te rijden in dat immens grote stadion.

Hopelijk mogen we ooit terugkeren maar voor nu kunnen we alle vier zeggen dan we er gereden hebben!

Nieuws

Nieuws

De Horse Power Plate (HPP) helpt de bloedcirculatie bij het paard te verbeteren en kan ingezet worden voor de volgende dingen:

  • Sneller herstel van de spieren na een intensieve training
  • Het opwarmen van het lichaam voor een training
  • Het voorkomen en genezen van (pees) blessures
  • Bij (lichte) koliek

De HPP wordt ingezet bij de revalidatie paarden om het herstel van blessures te versnellen maar ook om het paard ontspannen en lekker in zijn lijf te krijgen. Naast de revalidatie paarden genieten ook de sportpaarden van de HPP, het laat de spieren sneller herstellen na een zware training en het is een mooie warming up voor een training.

Is jouw paard herstellende van een blessure en wil jij graag gebruik maken van de HPP dan is dit mogelijk. Neem voor de mogelijkheden contact op.

Kosten:
Enkele sessie: €12,50
10 rittenkaart: €100,-