PENSIONSTALLING

Stal Vreedenburgh biedt pensionstalling waarbij de paarden in vol pension staan. De paarden staan op rubberen matten en stro, de stallen worden dagelijks uitgemest en de paarden komen iedere dag buiten.

STALFOTO’S

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens kijken of onze stal iets is voor jou en je paard

WAT VINDEN ZIJ ERVAN

Lisanne Dekker

Ik heb al een aantal jaren mijn paard in pensionstalling staan bij stal Vreedenburg. Stal Vreedenburgh is een erg fijne stal met een goede sfeer en erg veel oog voor de gezondheid en training van paarden. De paarden komen het hele jaar door naar buiten. In de winter in de paddock en in de zomer is de ruime weilanden. De paarden staan in ruime, lichte stallen die elke dag goed worden uitgemest. Ook de faciliteiten zijn erg netjes en goed onderhouden. Zo is er een overdekte longeerton en stapmolen, een mooie binnenbak van 20 bij 40 meter en een grote buitenbak. Ze krijgen genoeg voer verdeeld over de gehele dag.

Ik heb met heel veel plezier en vertrouwen mijn paard hier staan. En dat zal zeker zo blijven.

 

Paard: G-Star

LOCATIE

fmoviesembed google map
De Horse Power Plate (HPP) helpt de bloedcirculatie bij het paard te verbeteren en kan ingezet worden voor de volgende dingen:

  • Sneller herstel van de spieren na een intensieve training
  • Het opwarmen van het lichaam voor een training
  • Het voorkomen en genezen van (pees) blessures
  • Bij (lichte) koliek

De HPP wordt ingezet bij de revalidatie paarden om het herstel van blessures te versnellen maar ook om het paard ontspannen en lekker in zijn lijf te krijgen. Naast de revalidatie paarden genieten ook de sportpaarden van de HPP, het laat de spieren sneller herstellen na een zware training en het is een mooie warming up voor een training.

Is jouw paard herstellende van een blessure en wil jij graag gebruik maken van de HPP dan is dit mogelijk. Neem voor de mogelijkheden contact op.

Kosten:
Enkele sessie: €12,50
10 rittenkaart: €100,-