Pensionstalling

 

 

 

 

Stal Vreedenburgh biedt pensionstalling aan waarbij de paarden in vol pension staan. De paarden staan op stro en de stallen worden dagelijks uitgemest. Ons voerschema ziet er als volgt uit:

07.00 – 07.30 ruwvoer (hooi)
08.00 – 08.30 krachtvoer
11.00 – 11.30 ruwvoer (hooi)
15.00 – 15.30 ruwvoer (hooi)
17.00 – 17.30 krachtvoer
21.00 – 22.00 ruwvoer (hooi)

De paarden komen elke dag in de wei (zomermaanden) of paddock (wintermaanden).

Ik heb al een aantal jaren mijn paard in pensionstalling staan bij stal Vreedenburg. Stal Vreedenburgh is een erg fijne stal met een goede sfeer en erg veel oog voor de gezondheid en training van paarden. De paarden komen het hele jaar door naar buiten. In de winter in de paddock en in de zomer is de ruime weilanden. De paarden staan in ruime, lichte stallen die elke dag goed worden uitgemest. Ook de faciliteiten zijn erg netjes en goed onderhouden. Zo is er een overdekte longeerton en stapmolen, een mooie binnenbak van 20 bij 40 meter en een grote buitenbak. Ze krijgen genoeg voer verdeeld over de gehele dag. Ik heb met heel veel plezier en vertrouwen mijn paard hier staan. En dat zal zeker zo blijven.

Lisanne Dekker - G-Star

De accommodatie is voorzien van alle gemakken en bezit de volgende faciliteiten:

– een 20 x 40m binnenbak

– een 30 x 60m buitenbak

– een overdekte longeerton

– een overdekte stapmolen

– een solarium

– afsluitbare grote zadelkasten

– twee poetsplaatsen

– een wasplaats met warmwater

– een gezellige kantine

Wij werken altijd met een contract zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan tussen de pensionklant en Stal Vreedenburgh (klik hier voor alle protocollen).

De Stal is dagelijks geopend van 08.00 tot 22.00 uur. In overleg zijn afwijkende tijden uiteraard mogelijk. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen op de stal.

De binnenbak is voorzien van 3 grote spiegels.

De buitenbak van 30 x 60 m.

Stal Vreedenburgh; compleet voor ruiter en paard

De prijs voor pensionstalling is € 355,- per maand.