Gister een lange maar geweldige dag in soest gehad! Monsieur voor het eerst mee in het ZZ-zwaar. In de eerste proef waren we er niet helemaal bij en hadden we te veel fouten. Gelukkig konden we het herpakken in de tweede proef en scoorden we bijna 62% en een mooie derde prijs. Er valt nog genoeg te verbeteren maar voor nu heel tevreden en super blij met het commentaar van de juryleden😄!

Trovador was ook mee in de Grand Prix. Wat ging het fijn en wat ben ik blij dat de piaffe en passage steeds fijner worden in de proef! Een mooie tweede plaats met 67,80%😄🎉!

 

Iedereen bedankt voor de hulp en support en Celine Weerink ontzettend bedankt voor de fotos! Ze zijn zoals gewoonlijk weer fantastisch!

Nieuws

De Horse Power Plate (HPP) helpt de bloedcirculatie bij het paard te verbeteren en kan ingezet worden voor de volgende dingen:

  • Sneller herstel van de spieren na een intensieve training
  • Het opwarmen van het lichaam voor een training
  • Het voorkomen en genezen van (pees) blessures
  • Bij (lichte) koliek

De HPP wordt ingezet bij de revalidatie paarden om het herstel van blessures te versnellen maar ook om het paard ontspannen en lekker in zijn lijf te krijgen. Naast de revalidatie paarden genieten ook de sportpaarden van de HPP, het laat de spieren sneller herstellen na een zware training en het is een mooie warming up voor een training.

Is jouw paard herstellende van een blessure en wil jij graag gebruik maken van de HPP dan is dit mogelijk. Neem voor de mogelijkheden contact op.

Kosten:
Enkele sessie: €12,50
10 rittenkaart: €100,-