Op 13 september vertrok ik samen met enkele WE obstakels naar Horse Event. In samenwerking met Bokt.nl verzorgde ik daar een kennismakingsclinic Working Equitation voor 4 leden van Bokt. Ook had ik mijn leerling Daphne Koerselman mee die dit jaar mee gaat rijden tijdens het EK junioren Working Equitation in Golega, Portugal. Daphne kon heel mooi alle obstakels voordoen zodat de overige deelnemers en het publiek dit mooi konden zien.

Het was een leuke les met enthousiaste deelnemers. Bokt.nl en de deelnemers bedankt!

Nieuws

Nieuws

De Horse Power Plate (HPP) helpt de bloedcirculatie bij het paard te verbeteren en kan ingezet worden voor de volgende dingen:

  • Sneller herstel van de spieren na een intensieve training
  • Het opwarmen van het lichaam voor een training
  • Het voorkomen en genezen van (pees) blessures
  • Bij (lichte) koliek

De HPP wordt ingezet bij de revalidatie paarden om het herstel van blessures te versnellen maar ook om het paard ontspannen en lekker in zijn lijf te krijgen. Naast de revalidatie paarden genieten ook de sportpaarden van de HPP, het laat de spieren sneller herstellen na een zware training en het is een mooie warming up voor een training.

Is jouw paard herstellende van een blessure en wil jij graag gebruik maken van de HPP dan is dit mogelijk. Neem voor de mogelijkheden contact op.

Kosten:
Enkele sessie: €12,50
10 rittenkaart: €100,-