Werken aan de hand is een fantastische manier om je paard te gymnastiseren. Je kunt je paard kennis laten maken met alle zijgangen maar het is ook een ideale manier om piaffe/passage aan te leren:

Graag wil ik meer mensen kennis laten maken met deze manier van trainen en daarom organiseren we een 3-daagse cursus op vrijdagavond 19, 26 februari en 4 maart. We beginnen de avonden om 19.00 uur en zijn rond 21.30 klaar.

De eerste avond behandelen we de theorie en gaan we aan de slag met de basisprincipes. Tijdens de tweede en derde avond gaan we met de zijgangen aan de gang.

Wil je graag mee doen? Neem contact met me op via het contactformulier. Er is plek voor 6 deelnemers. Kosten €125,-.

Nieuws

De Horse Power Plate (HPP) helpt de bloedcirculatie bij het paard te verbeteren en kan ingezet worden voor de volgende dingen:

  • Sneller herstel van de spieren na een intensieve training
  • Het opwarmen van het lichaam voor een training
  • Het voorkomen en genezen van (pees) blessures
  • Bij (lichte) koliek

De HPP wordt ingezet bij de revalidatie paarden om het herstel van blessures te versnellen maar ook om het paard ontspannen en lekker in zijn lijf te krijgen. Naast de revalidatie paarden genieten ook de sportpaarden van de HPP, het laat de spieren sneller herstellen na een zware training en het is een mooie warming up voor een training.

Is jouw paard herstellende van een blessure en wil jij graag gebruik maken van de HPP dan is dit mogelijk. Neem voor de mogelijkheden contact op.

Kosten:
Enkele sessie: €12,50
10 rittenkaart: €100,-