Lusitano’s staan bekend om hun prachtige looks, hun hanteerbare karakter, hun makkelijke rijdbaarheid en de kwaliteiten voor verzameling.

 

Het zijn paarden die met gemak het hogere werk aankunnen en door een heel breed publiek te rijden zijn (jong en oud). Onze hengsten hebben allemaal een fantastisch karakter, presteren hoog in de sport en zijn ook nog allemaal gezond en goedgekeurd op benen, hals en rug.

Ben je opzoek naar een goede match voor jouw (lusitano)merrie dan helpen wij graag in deze zoektocht. Neem gerust contact met ons op of kom onze hengsten LIVE bewonderen.

Combineer het beste van twee werelden…

 

Wil jij graag de kwaliteiten van de Lusitano gebruiken om een ideaal rijpaard te fokken? Combineer dan de lusitano met jouw KPWN merrie. Wij zijn er van overtuigd dat lang gelijnde merries met veel ruimte en maat een perfecte match zijn met onze Lusitano’s. Veulens uit deze combinatie kunnen zich registreren bij het AES of KWPN (register B).

Maak kennis met onze dekhengsten

HVT do Penedo

Vader: Vicoso da Broa
Moeder: Ditosa do Penedo (Trovador Raposa BR)

Geboortedatum: 21 maart 2012

Lees meer

De Horse Power Plate (HPP) helpt de bloedcirculatie bij het paard te verbeteren en kan ingezet worden voor de volgende dingen:

  • Sneller herstel van de spieren na een intensieve training
  • Het opwarmen van het lichaam voor een training
  • Het voorkomen en genezen van (pees) blessures
  • Bij (lichte) koliek

De HPP wordt ingezet bij de revalidatie paarden om het herstel van blessures te versnellen maar ook om het paard ontspannen en lekker in zijn lijf te krijgen. Naast de revalidatie paarden genieten ook de sportpaarden van de HPP, het laat de spieren sneller herstellen na een zware training en het is een mooie warming up voor een training.

Is jouw paard herstellende van een blessure en wil jij graag gebruik maken van de HPP dan is dit mogelijk. Neem voor de mogelijkheden contact op.

Kosten:
Enkele sessie: €12,50
10 rittenkaart: €100,-